Restauratie tips

178
179
Velen hebben de wens om een xt 500 zo mooi  mogelijk te maken. Maar het is goed om zich daarbij enkele vragen te stellen alvorens te beginnen. Bezint eer ge begint.
Heb ik tijd genoeg? Heb ik plaats genoeg? Heb ik geduld genoeg? 3 x ja dan de volgende vragen: heb ik voldoende info over: leveranciers ,werkplaatshandboeken en bedrijven waaraan ik zaken eventueel kan (moet) uitbesteden. Deze zaken zijn goed uit te zoeken als men nog geen project in de garage heeft staan.
Budget kan belangrijk zijn als je snel wilt werken.En het is goed zich te realiseren dat restauratie vaak de economische waarde van de motor overschrijdt. Niettemin blijft het een prachtige hobby die veel voldoening geeft. Via deze site waar we constant aan werken wil ik een ieder helpen die info onderdelen of hand en spandiensten nodig heeft bij zijn restauratie.Schroom niet om te bellen of mailen . Ik doe dit al 20 jaar en kan u met vele tips bij staan. Maar het is altijd beter hier bij stil te staan dan halverwege te moeten afhaken, iets wat helaas al teveel gebeurt. Koop in dat geval een iets duurdere motor die toch aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier van je restauratieproject

176
177
180
181HVS 83 • Hans Verstraten • Statenweg 2B cel nummer 4 • 06-22653191 • info@hvs83.nl • alleen nog mobiel bereikbaar